Top-Apps zur Verfolgung des Echtzeitstandorts Ihres Kindes

Kinderen zijn zo actief dat ze altijd graag buiten spelen. Als ouder weet ik dat het niet gemakkelijk is om je kind altijd in de gaten te houden wanneer hij / zij mee uit gaat, laat staan wanneer ze op school of in een kamp zijn. Dus als uw kinderen niet aan uw zijde staan of als u geen tijd heeft om u op hen te concentreren, hoe kunt u dan hun realtime locatie weten om er zeker van te zijn dat ze zich in de veilige zone bevinden? Als het een nachtmerrie voor u is geweest, is dit artikel hier om u de beste apps voor te stellen om de realtime locatie van uw kind te volgen en te weten waar hij / zij de afgelopen uren is geweest . Laten we nu eens kijken begonnen.

Deel 1: Volg de realtime locatie van uw kind met FamiKit

FamiKit is een veelzijdige app voor ouderlijk toezicht die is ontworpen om u te helpen de activiteiten van uw kind te volgen. Om de locatie van uw kind te volgen, biedt FamiKit u opties om u bewust te worden van de realtime locatie, locatiegeschiedenis van uw kind en de set GEO-Fence voor uw kind. Met deze functies kunt u erop vertrouwen dat uw kind naar school of naar buiten gaat. Hieronder kunt u zien hoe het werkt:

Stap 1. Maak een FamiKit-account aan.

Ga eerst naar de officiële FamiKit-site en klik op Aanmelden knop in de rechterbovenhoek om een FamiKit-account aan te maken met uw e-mailadres. Of u kunt er een maken nadat u de FamiKit-app heeft geïnstalleerd. Log daarna in op uw account en selecteer Rol (ouder of kind).

recommendation
  logo
 • Stel geschikte telefoonschermtijd in voor kinderen.
 • Blokkeer bepaalde websites per categorie op het apparaat van het kind.
 • Ken de realtime locatie van het kind en stel een veilig gebied in.
 • Stel een tijdslimiet in voor elke app of blokkeer bepaalde apps.
 • Bescherm de veiligheid van uw kind op reguliere sociale apps.

Stap 2. Installeer de FamiKit-app op de smartphone van uw kind.

U kunt op de onderstaande downloadknop klikken om de app uit Google Play Store te downloaden. Of u kunt naar de downloadpagina gaan, deze biedt verschillende manieren om de app te downloaden, u kunt een voorkeur kiezen om de app te downloaden naar de smartphone van uw kind en uw eigen smartphone . En installeer het vervolgens op beide apparaten. Op het apparaat van uw kind moet u de instructies volgen om de app-toestemming in te stellen. Na enkele simpele klikken is het apparaat van uw kind nu klaar.

Zet hem aan Google Play

Stap 3. Volg de realtime locatie van uw kind met FamiKit.

Ga nu naar uw eigen apparaat, open FamiKit en log in met hetzelfde account waarmee u zich op het apparaat van uw kind hebt aangemeld. Klik op Functies > Optie Realtime locatie . Tik erop om de realtime locatie van uw kind te zien. Tik op de knop Vernieuwen als de locatiegegevens niet de nieuwste zijn.

Stap 4. Ken de locatiegeschiedenis van uw kind met FamiKit.

Evenzo, nadat u beide apparaten heeft ingesteld, opent u de FamiKit-app op uw eigen apparaat en klikt u op Functies > Optie Locatiegeschiedenis . Tik erop om te zien waar uw kind onlangs is geweest. U kunt op het kalenderpictogram tikken om ook de datum te selecteren.

Stap 5. Stel een veilige zone in voor uw kind met FamiKit.

Om GEO-omheining in te stellen, opent u de FamiKit-app op uw eigen apparaat, klikt u op Functies > Geofences optie. En tik vervolgens op de knop GeoFence toevoegen , stel een Geofence-naam in en selecteer de locatie die u wilt toevoegen. U kunt instellen of u de geofence ook wilt herhalen. Nadat deze stappen zijn voltooid, tikt u op de knop Opslaan om te voltooien. U ontvangt de melding op tijd wanneer uw kind het gebied binnenkomt of verlaat.

famikit locatietracering

Deel 2: Volg de realtime locatie van uw kind met PanSpy

PanSpy is een andere aanbevolen app om de realtime locatie van uw kind te volgen. PanSpy is ontworpen om allerlei activiteiten op de smartphone van uw kind te volgen, het is krachtiger dan FamiKit maar ook een beetje ingewikkelder. U kunt hieronder zien wat PanSpy kan doen:

 • Live locatie volgen: PanSpy stelt je in staat de realtime locatie van je kind te kennen en een veilige zone voor hem / haar in te stellen om hun veiligheid te garanderen.
 • Toegang tot oproepgeschiedenis: PanSpy stelt je in staat om elke inkomende en uitgaande oproep te controleren als je oproepdetails van het doelapparaat wilt zien.
 • Websitefilter: vraagt u zich af welke website uw kind graag bekijkt? PanSpy werkt ook als een internetmonitoringstool om toegang te krijgen tot de browsegeschiedenis van het doelapparaat en om een websitefilter in te stellen.
 • Bekijk sociale chats: PanSpy maakt het bespioneren van berichten direct gemakkelijker. Bovendien kun je chatgesprekken van WhatsApp, Skype, Line, Wechat en andere IM-chats bekijken.
 • Bekijk andere sociale apps: PanSpy stelt u in staat kennis te krijgen van de toestand van sommige sociale apps, zoals Facebook, WhatsApp, Snapchat, Line, Viber, Kik, Skype, Instagram, Tinder en enz. .
 • Beperking van de planning: Met PanSpy kunt u een tijdschema op de smartphone instellen of bepaalde apps rechtstreeks blokkeren.

Volg de onderstaande stappen om de real-time locatie van uw kind met PanSpy te volgen:

Stap 1. Maak een PanSpy-account.

Ga eerst naar de officiële PanSpy-website en klik rechtsboven op de knop Aanmelden corner om een PanSpy-account aan te maken. U moet een geldig e-mailadres invoeren, aangezien u een link nodig heeft om uw account te activeren.

Stap 2. Installeer de PanSpy-app op de telefoon van uw kind.

Nadat u met succes een PanSpy-account hebt geregistreerd, logt u in op uw account op de site en er verschijnt een installatiewizard om u te helpen de volgende stappen te voltooien. U krijgt een link om de app op het apparaat van uw kind te downloaden. En je moet de gegeven instructies volgen om de installatie van de PanSpy-app te voltooien.

Stap 3. Volg real-time locatie met PanSpy.

Nadat u de instellingen van de smartphone van uw kind hebt uitgevoerd, kunt u nu de locatie van uw kind volgen op het bedieningspaneel. U kunt eenvoudig inloggen op uw PanSpy-account op het configuratiescherm op uw smartphone of pc. Klik op Locatie -functies in het linkerdeelvenster. U ziet de locatie van uw kind, u kunt op de knop Vernieuwen klikken als de locatiegegevens niet de nieuwste zijn.

Stap 4. Stel GEO-omheining in met PanSpy.

Op dezelfde manier kunt u met PanSpy ook Geofence instellen voor uw kind. Om een veilige zone voor uw kind te creëren, logt u in op uw account bij het configuratiescherm en klikt u vervolgens op Afstandsbediening > Geofences , klik op de Start -knop om te beginnen, stel een naam in en selecteer een zone, bewerk het e-mailadres dat u wilt gebruiken om de melding te ontvangen, klaar.

panspy locatietracering

Deel 3: volg de realtime locatie van uw kind met Kaspersky Safe Kids

Net als FamiKit is Kaspersky Safe Kids ontworpen door Kaspersky, de beroemde ontwikkelaar van antivirussoftware, zodat ouders het smartphonegebruik van hun kinderen kunnen volgen. Om Kaspersky Safe Kids te gebruiken, heeft het apparaat van uw kind Android 4.4 en hoger nodig. De stappen lijken erg op FamiKit, en laten we eens kijken hoe het werkt.

Stap 1. Stel Kaspersky Safe Kids in op het apparaat van uw kind.

Installeer op het apparaat van uw kind de Kaspersky Safe Kids-app in de Google Play Store als het apparaat van uw kind met Android werkt, download de app uit de app store als het apparaat van uw kind met Android werkt. Registreer een account als u dat nog niet heeft gedaan en log vervolgens in op de app met uw account. Ga akkoord met de voorwaarden en het beleid, selecteer Kind in het venster "wie dit apparaat gebruiken" en voer de gegevens van uw kind in (naam en geboortejaar). Volg de instructies om de instellingen te voltooien.

Stap 2. Installeer Kaspersky Safe Kids op uw eigen telefoon.

Voor ouders moet je een Android-apparaat hebben met Android 5 en hoger of een iOS-apparaat met iOS 9 later. Download de Kaspersky Safe Kids-app in de Google Play Store (Android-apparaat) of App Store (iPhone), en nadat u deze met succes hebt geïnstalleerd, kunt u de instellingen voor ouderlijk toezicht wijzigen en het Android-apparaat van uw kind op afstand beheren.

Stap 3. Volg de locatie van uw kind met Kaspersky Safe Kids

Open Kaspersky Safe Kids op uw eigen iPhone of Android-apparaat. Als u uw account hebt geüpgraded naar premium-editie, kunt u de locatie van uw kind op het paneel zien. U kunt natuurlijk ook een geofence instellen met Kaspersky Safe Kids en een melding krijgen wanneer uw kind de zone verlaat of betreedt.

family link

Overzicht

Nu zijn hierboven 3 beste apps aan u voorgesteld om u te helpen de realtime locatie van uw kind te volgen. FamiKit biedt u een gratis proefperiode van 7 dagen en PanSpy biedt u 3 dagen, terwijl u een abonnement moet nemen voordat u Kaspersky Safe Kids gebruikt om de locatie van uw kind te volgen. Trouwens, FamiKit en PanSpy ondersteunen nu alleen voor Android-apparaten, als uw kind een iOS-apparaat gebruikt, kunt u alleen Kaspersky Safe Kids gebruiken. En als je na het lezen van deze tutorial nog andere problemen hebt, neem dan contact met ons op om je mening te delen.